Venus Freeze

Venus Freeze -Hollywood’s favoritt behandling får du nå hos Eva Gellein
Venus Freeze er markedets beste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud.

Få din yngre hud tilbake – og frys tiden!

Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choise Awards 2013!

En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser (MP ²) trenger dypt ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

 • Hudoppstrammende
 • Reduserer cellulitte
 • Glatter rynker

 

Venus Freeze er en populær kosmetiske behandling som gir strammere, mer elastisk hud, reduserer cellulitter og bidrar til figurforming.
Behandlingen er uten ubehag og du kan gå på jobb og fortsette daglige aktiviteter umiddelbart etterpå.

Hvordan virker Venus Freeze?

Hudoppstrammende effekt og reduksjon av cellulitter

Venus Freeze benytter en kombinasjon av radiofrekvens (RF) og pulserende magnetfelt for å behandle de midtre og dypere lagene av huden.

Radiofrekvensenergien benyttes til å gi en selektiv oppvarming av bindevevslaget i huden og fettcellene like under huden.

Temperaturøkningen gjør at bindevevet trekker seg sammen umiddelbart under og etter behandlingen. I tillegg stimulerer RF energien til at kroppen produserer mer av dens egne bindevevspoteiner kollagen og elastin. Tap av nettopp disse bindevevsproteinene er en viktig årsak til at huden blir slappere og mindre ungdommelig etter hvert som vi blir eldre.

Fettfjerning og figurforming

Ved å stille inn radiofrekvensbølgene mot mot fettcellene like under huden økes temperaturen i fettvevet. Dette gjør at nedbrytningen av fettdcellene øker og mengden fettvev reduseres.

Pulserende magnetfetl

Venus Freeze benytter i tillegg til radiofrekvens behandling også en et pulserende magnetfelt for best mulig effekt på hudoppstramming, figurforming og fjerning av cellulitter.

FAQ

Venus Freeze egner seg til figurforming, behandling av slapp og rynkete hud, og til behandling av cellulitter:

 • Behandlingen brukes hovedsakelig mot områder i huden med slapphet og rynker. Venus Freeze er mest egnet hos hos personer mellom 30 – 50 år. Blant de vanligste områdene å behandle er ansiktet, hals, over brystene (decolletage), lår, mage, rumpe, lår m.m.
 • Venus Freeze kan også benyttes til å redusere cellulitter og strekkmerker i huden.
 • RF energien kan avsettes like under huden, i fettlaget, og stimulere til økt nedbrytning av lokalle fettansamlinger (lipolyse). Slik bidrar Venus Freeze også til ønsket figurforming.

Antall behandlinger som anbefales for å oppnå ønsket resultat varierer avhengig av hvilke resultat man ønsker å oppnå og hva som skal behandles.

Vanligvis anbefales ca 6 behandlinger for ansikt og hals og ca 8-12 behandlinger for kropp.

Den endelige effekten av behandlingen ses gjerne etter 3-6 måneder, etter som det tar noe tid for kroppen å øke kollagen styrken i vevet. Behandlingene utføres ofte med ca 1 ukes mellomrom. Hver behandling tar ca 30-40 minutter.

Vedlikeholdsbehandling
Det er vanlig å repetere behandlingen ca 4 ganger i året for å beholde ønsket effekt.

Kosmetisk radiofrekvensbehandling er generelt en mild behandlingsform med få bivirkninger og kort tilhelingstid, dette gjelder også behandling med Venus Freeze. Dersom man ønsker å redusere rynker og slapp hud og ikke ønsker tid borte fra jobben eller å gjennomgå en operasjon, kan Venus Freeze være et godt alternativ.

Det er ikke uvanlig med lett hevelse og rødme i huden like etter behandlingen, men dette går tilbake i løpet av få timer.

Behandlingen med Venus Freeze er i praksisk uten ubehag. Klinikkene som tilbyr behandling med Venus Freeze opplever derimot ofte at pasienten sovner under behandlingen.

I motsetning til enkelte laserbehandlinger, som kan gi pigmentforandringer på mørkere hud, gir ikke radiofrekvensbehandling som Venus Freeze noen påvirkning på hudpigmentene. Behandlingen egner seg derfor for alle hudtyper.

Ved enkelte sykdommer eller tilstander bør man derimot vurdere å ikke gjennomføre behandlingen, dette inkluderer blant annet

 • Aktiv infeksjon eller betennelse i huden
 • Pågående eller tidligere kreftsykdom
 • Pacemaker
 • Metallimplantater i delen av kroppen som behandles
 • Graviditet
 • Autoimmun hudsykdom
 • Implantater eller injeksjoner i huden som behandles