Om Eva Gellein

Eva Gellein er en hudklinikk i Trondheim som har spesialisert seg på ulike typer behandling av huden. Eva er sertifisert Venus Freeze og Skinlift Pro terapaut. Hun har oppnådd fantastiske resultater på en rekke utfordringer knyttet til huden. Alt ifra rynker og cellulitter til figurforming.

Hos Eva Gellein møter du perfeksjonisme, hvor mitt mål er å forbedre din naturlige skjønnhet. Uansett hvilken behandling du velger, vil jeg bruke nøye utarbeidede teknikker og teknologi for at resultatet blir optimalt.

Venus Freeze

Venus Freeze er en populær kosmetiske behandling som gir strammere, mer elastisk hud, reduserer cellulitter og bidrar til figurforming.

Behandlingen er uten ubehag og du kan gå på jobb og fortsette daglige aktiviteter umiddelbart etterpå.

Hvordan virker Venus Freeze?

Venus Freeze benytter en kombinasjon av radiofrekvens (RF) og pulserende magnetfelt for å behandle de midtre og dypere lagene av huden.

Radiofrekvensenergien benyttes til å gi en selektiv oppvarming av bindevevslaget i huden og fettcellene like under huden. Temperaturøkningen gjør at bindevevet trekker seg sammen umiddelbart under og etter behandlingen. I tillegg stimulerer RF energien til at kroppen produserer mer av dens egne bindevevspoteiner kollagen og elastin. Tap av nettopp disse bindevevsproteinene er en viktig årsak til at huden blir slappere og mindre ungdommelig etter hvert som vi blir eldre.

Fettfjerning og figurforming

Ved å stille inn radiofrekvensbølgene mot fettcellene like under huden økes temperaturen i fettvevet. Dette gjør at nedbrytningen av fettcellene øker og mengden fettvev reduseres.

Pulserende magnetfelt

Venus Freeze benytter i tillegg til radiofrekvens behandling også en et pulserende magnetfelt for best mulig effekt på hudoppstramming, figurforming og fjerning av cellulitter.

Skinlift pro

Enkelt forklart er det en liten maskin som strammer hud umiddelbart uten kirurgi, får deg til å se yngre ut, løfter tunge øyelokk og alt dette uten inngrep, blod eller injeksjoner!

For godt til å være sant? SKINLIFTPRO™ er en CE sertifisert maskin designet i Norge og håndlaget etter høyeste standard i Tyskland. Dette for å sikre at maskinen er sikker, pålitelig, robust og kan utføre den samme behandlingen gang etter gang. Maskinen fungerer etter prinsippet av å ionisere gassene vi naturlig har i luften og når vi nærmer oss huden oppstår det et lite “lyn” som etterlater et lite merke. Dette gjør at kroppen oppfatter det som et mildt trauma og reagerer ved å produsere kollagen som sendes til området for å reparere “skaden”. Da det ikke er en laser og maskinen arbeider med meget lav styrke, samt at vi aldri berører huden så er det ekstremt lav risiko, ingen blod involvert og kan sees på som en ansiktsbehandling da vi kun arbeider i det øvre hudlaget.​

Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Skinlift pro uten kirurgi?

Hvorfor velge Skinlift pro

  • Lav nedetid, kun 4-7 dager
  • Du kan gå på jobb samme dag
  • Ikke-kirurgisk
  • Man vil ikke blø
  • Betraktelig billigere enn kirurgi
  • Lavrisiko behandling
  • Smertefritt
  • Langvarige resultater, opptil 3 år
  • Rask behandling fra 10 min-1 time